Mrt

Okulumuz Etwining Avrupa Okul Platformu kapsamında "sağlıklı Beslen Geleceğe Gülümse" konulu proje gerçekleştirecektir.Proje kapsamında ortak okullarımızla ilk toplantımız gerçekleştirildi.Proje sonunda yapılacak etkinlik ve çalışmalar sonucu öğrencilerimeze sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda olumlu alaşkanlıklar kazandırmayı hedeflemekteyiz.

Okulumuz sınıf öğretmeni Tülün NARFİDAN rehbeliğinde orman haftası kutlandı

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk' ü Anma etkinlikleri kapsamında program düzenlendi. Pano oluşturuldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Eyl

Okulumuzda Şehitler Günü anma programı düzenlendi.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde program düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası kutlandı.

ANNELER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

SİNEMA ETKİNLİĞİ

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamanda Emet İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Makamını okulumuz 4-A sınıfı öğrencileri Salih Gökduman ve Emine Yağmur Kartal temsil etti.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

May

Bahar şenlikleri kapsamanda okulumuzda Emet Orman İşletme Müdürlüğü personeli ile birlikte ağaç dikme etkinliği yapıldı.

Mrt

Orman Haftası kutlamaları nedeniyle Emet Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli şef ve ormancılar, okulumuzda orman ve ağaç sevgisi konulu bilgilendirme çalışması yaptılar. Ayrıca okulumuz öğrencilerine tişört hediye ettiler. çeşitli yiyecek-içecek ikramında bulundular.