Ara

Çedes (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında Kasım ayı faaliyeti olarak "Sorumluluk ve Özdenetim" konusu ile ilgili sergimzi gerçekleştirdik.Öğrencilerimiz  tamamı atık malzemeleri kullanarak yaptıkları eserleri sergilediler.Aynı zamanda "Sıfır Atık"projesine katkı veren bu çalışma ile öğrencilerimiz atık malzemelerden farklı şekilde yararlanabileceğimizi öğrendiler.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü çeşitli etkinliklerle kutladık. Okulumuzda çalışan ve emekli olan öğretmenimiz öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimiz arasında öğretmenim konulu şiir yazma yarışmaları düzenlendi. Kutlama programı 3/A sınıf öğretmeni tarafından hazırlandı.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında okul panomuz 3/A sınıfı tarafından hazırlandı.3/A sınıfımıza ve öğretmenleri Melek ÖLMEZ'e teşekkür ederiz.

Ekm

Değerler Eğitimi Kulübümüz Ekim ayı değeri olan sevgi ve Nezaket kapsamında okulumuzdaki etkinliklerine devam ediyor

Ekm

İNSAN HAKLARI İLE İLGİLİ OKUL PANOMUZ 4/A SINIF ÖĞRETMENİ VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN OLUŞTURULDU.

Ekm

Okulumuzda Dünya Hayvanaları Koruma Günü münasibetiyle etkinlik panosu 4/A sınıfımız tarafından oluşturuldu.

Eyl

Değerler Eğitimi Kulübümüz tarafından okulumuzda Değerler Panosu oluşturuldu. Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum.

Eyl

Mayıs ayı en çok kitap okuyan ve ayın öğrencileri yemekle ödüllendirildi.

Etwining projesi kapsamında öğrencilerimize sertifikaları verildi.

Cahit ARF matematik yılı okul koridoru oluşturuldu

Cahit ARF matematik yılı 4. sınıf etkinlikleri

Cahit ARF matematik yılı 3. sınıf etkinlikleri