KÜTAHYA / EMET - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Haz

Okulumuzda okul temelli mesleki gelişim çalışmaları kapsamında öğretmenlerimize yönelik olarak öğrenme stilleri konulu kurs açılacaktır.

May

Okulumuz sivil savunma kulübü rehber öğretmeni Tülün NARFİDAN tarafından okulda oluşabilecek iş kazaları ve tehlikeler konusunda öğrenci ve personele seminer verildi.

Anneler günü kutlandı.

May

Emet Toplum Sağlığı Merkezi görevlilerince okulumuzda ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim verildi.

May

Okulumuz futsal takımı Emet Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Futsal Turnuvasına katıldı.

May

23 Nisan etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri İlçe Jandarma Komutanlığı' nı temsil etti.

May

Nisan ayı en çok kitap okuyan ve ayın öğrencileri ödüllendirildi.

May

Mart ayında ayın öğrencisi olarak seçilen öğrenciler ödüllendirildi.

May

Mart ayında en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi.

May

Okulumuzda Çanakkale Zaferi kutlamaları kapsamında yazı ve şiirler okundu. Slayt gösterisi düzenlendi. Pano oluşturuldu

İSTİKLAL MARŞI' NI EZBERE OKUMA YARIŞMASI SONUÇLARI

1-MELEK KURNAZ

2- GÜLSÜM ELİBOL

3-FATMA NUR ALTINKAYNAK

4-SÜLEYMAN KAYA

İSTİKLAL MARŞI KABUL GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

İstiklal Marşı'nın kabulü dolayısıyla okulumuzda İstiklal Marşı' nı ezbere okuma yarışması yapıldı.Yarışma sonunda başarılı olan öğrencilere ve katılan bütün öğrencilere ödüller verildi

Dünya su günü etkinlikleri

OKULUMUZ BİLGİSAYAR LABARATUVARI

İlçe Kapalı Spor Salonunda öğrencilerimiz trafik eğitimine katıldı.