Şbt

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM Prpjesi kapsamında bu ay SABIR değerini öğreniyoruz. Öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri rehberliğinde sabır kutucukları oluşturdular . Sabır çiçekleri etkinliğinde çiçeklerini ektiler,çiçekleri yıl sonuna kadar sabırla sulayıp babüyümelerini bekleyecekler..

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu haftaki etkinliğimiz "DEYİMLERLE HADİ ANLAT BAKALIM" etkinliği oldu. Parayı Veren Düdüğü Çalar , Bir Elin Nesi Var İki Elin Sesi vb deyimleri anlatırken öğrencilerimiz hem eğlendiler  hem de öğrendiler.

Şbt

Kütahya Emniyet Müdürlüğünden gelen görevli tarafından okulumuz öğrenc velilerine yönelik " En İyi Narkotik Polis Anne" semineri verildi. Velilerimizin yakından ilgisini çeken seminerin verilmesine katkı veren herkese teşekkür ederiz.

Ock

Sosyal Medya Değil  Sosyal Aile Projesi; teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, bu konu ile ilgili

aile ve çocuk arasındaki iletişimi güçlendirmek, öğrenciler arasında spor ve

zeka oyunu turnuvaları gibi faaliyetler düzenleyerek teknolojiden uzaklaşmalarını sağlamak, ailelerin

evlerde çocuklarla yapabilecekleri çeşitli etkinlikler planlamak ve bu etkinliklerin gerçekleştirilmesini

sağlamak amacı ile hayata geçirilmiştirBu kapsamda öğrencilerimiz ve aileleri birlikte evlerinde kitap okuma faaliyeti gerçekleştrimişlerdir.

Ock

Kaynakları sınırlı olan enerjinin israf edilmeden, gerektiği kadar ve verimli kullanılması ve bu tutumluluk bilincinin toplumda yaygınlaşması için her yıl ocak ayının 2. haftası "Enerji Tasarrufu Haftası" olarak kutlanır. Okulumuzda bu hafta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ock

Değeler Kulubü olarak ÇEDES"Sevgi,Yardımseverlik ve Merhamet "değerleri kapsamında hayvan dostlarımız için kuş yuvaları yapıldı,mama ve su kabları hazırlandıı ,içleri doldurulup ulaşabilecekleri yerlere bırakıldı.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi Anahtar Kelimelerle Cümle Yazma"yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencimiz Önder Yiğit ÖZÇELİK ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal ŞEN'den ödülünü aldı. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Ock

Emet Diyanet Gençlik Koordinatörü Başkanı Süleymen AYDIN ve değerli hocalarımızın anlatımıyla okulumuzda"SEVGİ,MERHAMET, YARDIMLAŞMA"konulu sunum düzenlendi.Sunum sonrasında öğrencilere ikramda bulunuldu.

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü rehber Öğretmeni ve öğrencileri "ÇEDES Çevreme duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında Dr. Fazıl DOĞAN Emet Devlet Hastanesinde bulunan hastalarımıza ve sağlık çalışanlarına moral desteğinde bulunmak için ziyaret gerçekleştirdiler

Ara

Değerler Kulübü Rehber öğretmeni ve öğrencilerimiz "Çevreme Duyarlıyım ve  Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında bu ayın değeri olan Yardımseverlik Sevgi ve Merhamet temalı " ASKIDA EKMEK" faaliyeti gerçekleştirdiler. Okulumuzda toplanan yardımlar proje kapsamında ihtiyaç sahiplerine ekmek olarak ulaştırılmak üzere ekmek fırınına tesli edildi.

Ara

"Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum"projesi değeri olarak SEVGİ-MERHAMET VE YARDIMSEVERLİK  konulu afişimiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapasamında "ANAHTAR KELİMELERLE HİKAYE ANLATMA YARIŞMASI" yapıldı. Sevgi, merhamet ve yardımlaşma anahtar kelimeler ile öğrencilerimizin kendilerinin yazdığı hikayeleri jüri önünde arkadaşlarına anlattıkları yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi

Ara

Tutum ,yatırım ve yerli malı hafytası okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimize yerli malı kullanmanın önemi anlatıldı.

Ara

Okulumuzda "Sevgi,Yardımlaşmak ve Merhamet"kelimelerinin anahtar kelime olarak belirlendiği, hikaye yazma yarışması düzenlemiştir.Son katılım tarihinin 20/12/20223 olarak belirlenen yarışma sonunda dereceye girenler ödüllendirilecektir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri konulu sınıflarımızda eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeler etkinliği düzenlendi.