Nis

Minik Eller, Büyük Hayaller” Etkinliği kapsamında Halk Eğitim Merkezinden okulumuza ziyaret gerçekleştirildi.Halk Eğiitim Merkezi öğretmenleri tarafından cini sanatı hakkında öğrenci ve öğretmenlerimize bilgilendirme yapıldı. Öğrtencilerimiz eğitimin sonunda cini sanatı ile ilgili çizim ve boyama etkinliği yaparak öğrendiklerini uygulama fırsatı da yakaladılar.

Nis

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencimiz Fatma Sudem CEBECİ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen teslim aldı. Öğrencilerimizin hazırlanarak gittiği makam temsilinde yakın ilgi ve alakalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal ŞEN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Mart ayının son pazartesi başlayan Kütüphaneler Haftası okulumuzda çeşiştli etkinliklerle kutlandı.3 /A sınıf öğretmeni Melek  ÖLMEZ taraından hazırlanan programda öğrencilerimiz kitap okumanın önemi,en iyi arkadaşın kitaplar olduğu ile ilgili bilgiler verdiler.

Mrt

Orman Haftası çeşitli etkinliklerle kutladık . Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan kutlama proğramı sonrasında Emet Orman İşletme Müdürlüğü Personeli tarafından öğrencilerizie ormanların önemi konusunda bilgiler verildi. Her öğrenciye bir fidan verilerek bu fidanı dikmesi ve bakımını da üstlenmesi istendi.  Emet Orman İşletme Müdürlüğü Personeli tarafından öğretmen ve öğrencilere hediyeler verildi.

Mrt

Okulumuzda öğrenci ve velilerimize yönelik olarak  "Bağımlılıkla Mücadele Semineri "düzenlendi.İlçe Milli Eğtim Müdürlüğünün organize ettiği seminer Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni tarafından verildi. Her türlü bağımlılığın insana verdiği zararlarının anlatıldığı seminere öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi.Proğramda günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şiirler okundu, orotoryo gözterisi ve Çanakkale Zaferi ile ilgili resimlerle slayt izlendi. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

4/A sınıfı Sosyal Sorumluluk adına güzel bir çalışma gerçekleştirdi.Sınıf Öğretmenleri ile birlikte mahallemizi hem tanımak hem de çöp toplayarak sosyal sorumluluk bilinci kazanmak maksadıyla etkinlik düzenlediler.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Değerlerimizle Yaşıyoruz" projesi kapsamında Mart ayı değeri olan" Vatan Sevgisi" panomuzu oluşturduk. Öğrencilerimizle beraber Cevizdere Şehitliğini ziyaret ettik. Hükümet Konağında bulunan Cevizdere Şavaşına ait silahların sergilendiği sergiyi ziyaret ettik

Mrt

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma günü münasebetiyle ilçe ilkokulları arasında yapılan resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Fatma Sudem CEBECİ İlçe birincisi ve Melek KURNAZ İlçe üçüncüsü oldular.Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devam etmesini diliyoruz.

Mrt

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Kıdemli Başpolis Ahmet KAHRAMAN tarafından ilçemiz Kapalı Spor Salonunda öğrencilerize yönelik uygulamalı trafik eğitimi verildi.Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği bu eğitmde hem eğlendiler hem de trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendiler.

Mrt

DEPREM HAFTASI nedeni ile okulumuzda personel tahliye tatbikatı yapıldı. Deprem ve doğal afetlerle ilgili öğretmenlerimiz tarafından sınıflarda gerekli bilgilendirmeler yapıldı.Sonrasında Tahliye Tatbikatı sorunsuz bir şekiklde gerçekleştirildi.

Mrt

1-7 Mart tarihlerinde kutlanması gereken YEŞİLAY HAFTASI okulumuzda yapılan programla kutlandı. Program 4/A sınıf öğretmeni Tuğba KARACA ve öğrencileri tarfaından hazırlandı. Pano oluşturuldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda velilerimize yönelik olrak Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni tarfından "Teknoloji Bağımlılığı"konusunda seminer verildi. Seminerde gerek çocukların gerekse velilerin teknoljiyi kullanırken nelere dikkaet etmesi gerektiği,teknoljinin yanlış kullanımında ne tür ssorunlarla karşılaşılabileceği vb. konularda bilgiler verildi

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ayın  etkinliği olan deyimler ve atasözlerimiz ile ilgili öğrencilerimiizn yaptıkları resim sergimizi açtık.Hem güldüren hem de düşündüren sergimizde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM Prpjesi kapsamında bu ay SABIR değerini öğreniyoruz. Öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri rehberliğinde sabır kutucukları oluşturdular . Sabır çiçekleri etkinliğinde çiçeklerini ektiler,çiçekleri yıl sonuna kadar sabırla sulayıp babüyümelerini bekleyecekler..