Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Esentepe Mahallesi Mehmet Akif Caddesi No21/1 Emet
Vizyon
Eğitimle ilgili tüm bireyler arasında sağlam bir köprü oluşturarak; fiziki ortamı ve eğitim kalitesiyle çevrede örnek gösterilecek;kişilikli,dürüst,insan hak ve hürriyetlerine saygılı,demokratik bireyler yetiştirecek,fikir ve etkinliklerini süreli yayınlarla geniş kitlelere duyuracak,ekonomik ve sosyal farklılıklardan kaynaklanan sorunları yine kendi iç bünyesinde çözmeyi başarabilen,topluma yararlı kampanyalar düzenleyen,tüm personelinin içinde bulunmaktan zevk aldığı halkasını her yıl, planlı şekilde genişletmiş, bir üst eğitim kurumuna ve daha da önemlisi mükemmel toplum olma yolunda tüm insanlığa temel taşları yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke inkılaplarına bağlı,Demokrasiye ve insan haklarına inanan,Milli değerlere saygılı,katılımcı ve üretken,Vatana ve Millete yararlı bireyler yetiştirmek için; en verimli şekilde ve Yönetmelikler Çerçevesinde Eğitim ve Öğretim Faaliyetini gerçekleştirmek.
Ders başlama saati 08:50 Ders bitiş saati 14:50
Karayolu
İlçe merkezi
İlçe merkezine yürüyüş mesafesinde. İlçemiz il merkezine 98 km uzaklıktadır.